Nöttoppar
4 äggvitor
6 dl malda hasselnötter
6 dl florsocker
Hasselnötter till garnering
Sätt ugnen på 200 grader. Mal hasselnötterna i en matberedare.
Vispa äggvitorna till hårt skum.
Blanda de finmalda hasselnötterna med florsockret och vänd försiktigt ner äggvitan.
Fördela smeten i små pappersformar. Garnera kakorna med hela hasselnötter.
Grädda i mitten av ugnen i 10-15 minuter. De ska vara gyllenbruna. Låt svalna på plåten.
Tips: Kakorna är glutenfria.
6 dl malda hasselnötter
6 dl florsocker
Hasselnötter till garnering
Sätt ugnen på 200 grader. Mal hasselnötterna i en matberedare.
Vispa äggvitorna till hårt skum.
Blanda de finmalda hasselnötterna med florsockret och vänd försiktigt ner äggvitan.
Fördela smeten i små pappersformar. Garnera kakorna med hela hasselnötter.
Grädda i mitten av ugnen i 10-15 minuter. De ska vara gyllenbruna. Låt svalna på plåten.
Tips: Kakorna är glutenfria.
Kommentarer
Postat av: Anonym
haha, det värkade ju enket :P
Postat av: Anonym
Var med och tävla om en miniplattång på min blogg vetja! :)
http://holykirch.blogg.se/2010/january/tavling-miniplattang.html#comment
Trackback